Voor wie

Herkent u dat?

Dat u zich zorgen maakt over hoe het verder moet met uw leven, met uw relatie, met uw werk?

Dat voor u de nachten lang duren, dat u om de kleinste dingen emotioneel wordt, dat uw partner wel een vreemde lijkt geworden, dat het werk geen plezier meer geeft?

Bent u ook iemand voor wie alles soms te veel is? Voor wie stress of verdriet maken dat u het overzicht verliest, de greep op het dagelijkse leven, het contact met anderen?

Iemand die zich alleen voelt in zijn situatie, met haar vragen, met dat probleem?

Het moet toch ook anders kunnen? Maar hoe?

 

Hoe mooi zou het zijn als u de persoon bent die weet wat zij wil,

die keuzes maakt die bij hem passen, niet belemmerd door allerlei negatieve gedachten of torenhoge verwachtingen van anderen. Een mens die zich fit voelt, energiek, in balans.

Hoe mooi zou het zijn wanneer u een partner bent die durft te praten over zijn relatie, haar emoties of onzekerheden. Kwetsbaar en sterk tegelijk.

Een ouder die kan genieten van zijn kinderen. Een werkende die prioriteiten kan stellen en zichzelf weet te presenteren!

 

Wanneer u er in uw situatie niet meer uitkomt zijn er gelukkig anderen die u (professionele) hulp en ondersteuning kunnen geven.

Als coach of counselor loop ik een stukje met u mee op uw pad.

 

Ik vertel u niet precies wat u moet doen of laten. Samen met u onderzoek ik waar uw hulpvraag precies ligt, hoe u uw problemen effectiever kunt aanpakken en hoe u uw onbenutte talenten of gemiste kansen beter kunt ontwikkelen.

Als geregistreerd psychosociaal therapeut en systemisch counselor met jarenlange ervaring in mijn eigen praktijk, werk ik volgens wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethodes zoals ACT en Mindfulness. De behandeling wordt volledig afgestemd op u en wat u nodig heeft en wordt ondersteund met e- health programma’s. Ook online zijn gesprekken mogelijk.

 

Zo groeit u van gevoelens van onmacht en onzekerheid naar een leven volgens uw waarden.

U krijgt zelf weer de regie in handen en mag zijn wie u bent!

 

Wilt u weten op welke gebieden ik u precies kan ondersteunen? Bekijk hier het aanbod.

Of neem contact op via admin@dekkercoaching.com of 06 – 40 77 33 33.